Smink

Upptäck nyttiga tips och råd om smink

Billigt smink - fakta och tips

Priset på smink är lägre på nätet och fraktkostnaderna är relativt obetydliga. Men se upp för kosmetik som säljs till fantasipriser; det kan röra sig om stöldgods eller falska märkesprodukter.

Kosmetika kan köpas billigt och riskfritt på nätet. Vad som uppfattas som billigt är naturligtvis relativt; men i regel är alla sminkprodukter något billigare på nätet än i vanliga butiker.

Var köpa billigt smink online?

Följande nätbutiker brukar rekommenderas för den som vill spara pengar i samband med nätshopping av smink- och hudvårdsprodukter:

  • Smink.nu erbjuder ett stort utbud av sminkprodukter (kända och okända märken) med snabb leveranstid.
  • Eleven specialist på fina märken - utbudet är alltid uppdaterat med senaste mode.
  • Yves Rocher är främst inriktade på ekologisk och naturlig kosmetika.
  • BeautyPlanet är specialist på märkesprodukter såsom Dior, Helena Rubinstein och Biotherm. Priserna i regel något lägre än i fysiska butiker.
  • Accessora säljer make-up produkter och smink (av halvbra märken) till lägre priser än de flesta andra butiker kan erbjuda.

Varning superbilligt smink på nätet

Nätpriserna ska inte ligga mer än något under priserna i butik. Det lite lägre priset motiveras av lägre kostnader för hantering och service. Se därför upp för företag som erbjuder fantasipriser på kosmetika. I så fall kan det röra sig om falska märkesprodukter, smuggelsmink eller rent av stöldgods. Karteller, hög efterfrågan och starka varumärken gör att ingen återförsäljare kan tjäna ärliga pengar på att sälja äkta kosmetikprodukter till kraftigt underpris.

Reklamlänkar