Smink

Upptäck nyttiga tips och råd om smink

Smink online - fakta och tips

Internet erbjuder mängder av sminkprodukter till priser vi vanligtvis inte stöter på i vanliga butiker. Att handla smink online är säkert – förutsatt att du väljer rätt butik.

Att handla smink och kosmetik på nätet är praktiskt, roligt och smidigt. Om man på förhand vet vilken sminkprodukt man är ute efter är näthandel överlägsen shopping i fysiska butiker. Den som däremot vill handla en ny sminkprodukt gör klokt i att först testa produkten i en vanlig butik, innan man genomför onlineköp. Att handla smink online är relativt riskfritt om man köper från en etablerad återförsäljare och väljer ett märke som man känner till från förr.

Billigt smink online

Att köpa smink online är billigt jämfört med köp i vanlig butik. Köp smink online från etablerade återförsäljare. Undvik shopping från utlandet med tanke på höga fraktkostnader – de fraktkostnader som anges på utländska hemsidor gäller vanligtvis enbart inom det land som nätsidan är bunden till. Några säkra svenska återförsäljare av smink på nätet:

  • Beautyplanet – stort urval av billiga sminkprodukter. Ingen avgift för frakt om du handlar för minst 600 kr.
  • Accessora – prisvärda sminkprodukter. Ingen avgift för frakt vid beställningar över 600 kr.
  • Smink.nu – brett urval och snabb leverans. Ingen fraktavgift för beställningar över 500 kr.
  • Yves-rocher.se – kolla särskilt in fyndshoppen. Här kan du handla valda sminkprodukter för halva priset. Ingen fraktavgift tas ut för leveranser över 150 kr.

Nätet är en guldgruva för sminkälskare; dock kan det inte nog betonas att alltid välja säkra webbutiker framför skumma återförsäljare.

Reklamlänkar