Smink

Upptäck nyttiga tips och råd om smink

Gratis smink - fakta och tips

Det finns mängder av prova på erbjudanden på nätet som lockar med gratis smink. Allt är okej, så länge du inte binder dig till att prenumerera ofrivilligt på smink.

Det finns många sidor på nätet där du får gratis smink i utbyte mot att du uträttar vissa tjänster, besöker valda hemsidor och tar del av kampanjer och erbjudanden. Inte minst är det vanligt att få gratis smink i samband med besök på olika sminkforum.

Gratis smink på forum

Ibalnd får man en rabattkod (eller i bästa fall en prova-på-kod) som man skriver in i samband med sminkköp via olika webbutiker. Tänk på att inte binda dig – risken med denna typ av koder är vanligtvis att du får olika erbjudanden om att prenumerera på sminkprodukter. Det som från början skulle vara gratis smink riskerar således att övergå till en kostsam sminkprenumeration.

Gratis smink som lockbete

Det är vanligt att bli erbjuden gratis presentkort och smink online. Dessutom händer det ofta att du får delta i tävlingar som anordnas på olika sminkforum med gratis smink som lockbete. Inte sällan måste du registrera dig först och i samband med registreringen uppge namn och adress. Vi råder dig till att vara på din vakt; ibland finns det dolda paragrafer i villkoren för denna typ av medlemskap som gör att du förpliktigar dig att prenumerera på sminkprodukter.

Reklamlänkar